Fjalori Bazë I Anglishtes

Ushtrime të Ilustruara

Eksplorimi, Praktika dhe Testimi: Me këto tre hapa mund të mësoni me lehtësi fjalë të reja dhe shqiptimin e tyre.

Zbuloni më shumë

Train your german listening comprehension.

Kjo listë jep një pamje të përgjithshme. Këtu mund të gjeni skedarë audio mp3 dhe përkthimin e mbi 700 fjalëve.

Rreth Këtij Projekti

Nëse dëshironi të mësoni gjuhë në internet, keni mbërritur aty ku duhet. Ky kurs i vogël i gjuhës është falas dhe e bën mësimin e gjuhëve të lehtë dhe argëtues.

Ndiq Lingudora

Ky jam unë

Profile

Më quajnë Dominik Hlusiak. Nëse keni pyetje apo vërejtje, mos hezitoni të më kontaktoni. Mund të më gjeni në Google+ ose mjafton të më dërgoni një email:

Google plus icon Google+


Mail icon info (at) lingudora.com


Dominik on italki


Shpresoj ta shijoni qëndrimin tuaj në Lingudora. Ju urojmë fat me studimin tuaj të mëtejshëm!